Новини членів Асоціації

05.06.2024

П'ять років тому Corteva, Inc. розпочала свою діяльність як публічна компанія, маючи місію – постійно пропонувати передові рішення, щоб допомогти фермерам забезпечувати продовольчими та енергетичними ресурсами весь світ. Відтоді компанія допомагає фермерам підвищувати врожайність та забезпечувати ріст виробництва продовольства, пропонуючи інноваційні продукти.

03.06.2024

Зацікавлені сторони сільськогосподарської галузі повинні об'єднати зусилля для підвищення продуктивності та досягнення більш сталого плану виробництва білка в ЄС, пропонуючи європейським фермерам нові способи адаптації пропозиції до попиту, що змінюється.

31.05.2024

Завдяки надзвичайно вдалому сезону цукрових буряків в компанії KWS заклали основу для ще одного успішного 2023/2024 фінансового року. З відчуженням діяльності компанії з виробництва кукурудзи у Китаї та Південній Америці KWS прокладає шлях до своїх стратегічних цілей щодо збільшення уваги до продуктів рослинного походження та одночасного підвищення прибутковості.

31.05.2024

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience представляє українським виробникам ріпаку Белкар® Флекс – новий післясходовий гербіцид для посиленого осіннього контролю широкого спектра дводольних видів бур’янів у посівах ріпаку з розширеним вікном застосування і додатковою ґрунтовою активністю.

27.05.2024

ДСВ в Україні представить ринку 9 нових продуктів: 4 гібриди озимого ріпаку, 3 сорти озимої пшениці і 2 сорти озимого ячменю. За останні роки це найбільша кількість новинок, які компанія одночасно виводить на ринок в сезоні озимих культур.

16.05.2024

В 2024 році міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience пропонує українським сільгоспвиробникам збалансовану лінійку насіння озимого ріпаку передової генетики бренду Pioneer®, яка дозволяє отримати гарні врожаї, враховуючи природно-кліматичні умови та потреби фермерів. У 2024/2025 році асортимент насіння цієї олійної культури включатиме 8 гібридів різного терміну достигання та для різних технологій вирощування.

28.03.2024

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience представляє українським агровиробникам новий інсектицид для захисту кукурудзи, зернових колосових культур та сої Ріджбек®, що характеризується швидкою та тривалою дією проти широкого спектра листогризучих та сисних шкідників, в тому числі західного кукурудзяного жука та попелиць. Розроблений компанією препарат містить дві діючі речовини – Isoclast™ active, унікальну молекулу для контролю шкідників, яка відповідає всім вимогам безпеки для людей та довкілля, та біфентрин, контактно-кишковий акарицид ефективний проти широкого спектра шкідників.

27.03.2024

Міжнародна селекційна компанія KWS продає свою діяльність з виробництва та продажу насіння кукурудзи у Бразилії та Аргентині аргентинській генетичній компанії GDM. 25 березня 2024 року обидві компанії підписали зобов’язувальну угоду. Цим кроком KWS дотримується своїх стратегічних цілей, пов'язаних із різноманітністю сільськогосподарських культур та незалежністю. Угода стосується селекційної діяльності та продажів насіння кукурудзи у Південній Америці (Бразилія, Аргентина, Парагвай, Уругвай), а також усіх підрозділів з виробництва кукурудзи в Аргентині та Бразилії.

19.03.2024

Вже третю весну українські фермери проводять посівну кампанію в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну, стикаючись з нечуваними раніше викликами та економічними складнощами. І, якщо їм щось і сприяє, то це погодні умови, які протягом сезону не створювали фермерам особливих перешкод. Зима була доволі м’якою і теплою, тому великих ділянок озимини, які постраждали від морозів та загинули, не спостерігалося в жодному регіоні. Водночас протягом зими було достатньо опадів і в ґрунті накопичилося достатньо вологи, тому можна сподіватися на успішний посів ярих культур.