Новини членів Асоціації

17.07.2024

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience представляє українським фермерам платформу з цифрової агрономії Granular Link, за допомогою якої можна контролювати посіви, моніторити стан розвитку рослин, коригувати внесення засобів захисту і живлення та спілкуватися зі своїм консультантом Corteva. Цього року компанія реалізує пілотний проєкт, щоб адаптувати програму до українського ринку, з поступовим поширенням в наступні роки/

09.07.2024

У комерційному сезоні 2024 року ДСВ в Україні пропонує аграріям чотири нових гібриди озимого ріпку – ФАМУЛУС, РОМЕО, ЮРЕК, ДЕСПЕРАДО. Всі цьогорічні новинки є гібридами озимого ріпаку за класичною технологією.

18.06.2024

Міжнародна науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience стала партнером Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), яка спільно із Міністерством аграрної політики та продовольства України провели програму підтримки українських фермерів через надання насіння сої та соняшника для весняної посівної кампанії. Проєкт став можливий за фінансової підтримки урядів Японії, Норвегії та Бельгії.

05.06.2024

П'ять років тому Corteva, Inc. розпочала свою діяльність як публічна компанія, маючи місію – постійно пропонувати передові рішення, щоб допомогти фермерам забезпечувати продовольчими та енергетичними ресурсами весь світ. Відтоді компанія допомагає фермерам підвищувати врожайність та забезпечувати ріст виробництва продовольства, пропонуючи інноваційні продукти.

03.06.2024

Зацікавлені сторони сільськогосподарської галузі повинні об'єднати зусилля для підвищення продуктивності та досягнення більш сталого плану виробництва білка в ЄС, пропонуючи європейським фермерам нові способи адаптації пропозиції до попиту, що змінюється.

31.05.2024

Завдяки надзвичайно вдалому сезону цукрових буряків в компанії KWS заклали основу для ще одного успішного 2023/2024 фінансового року. З відчуженням діяльності компанії з виробництва кукурудзи у Китаї та Південній Америці KWS прокладає шлях до своїх стратегічних цілей щодо збільшення уваги до продуктів рослинного походження та одночасного підвищення прибутковості.

31.05.2024

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience представляє українським виробникам ріпаку Белкар® Флекс – новий післясходовий гербіцид для посиленого осіннього контролю широкого спектра дводольних видів бур’янів у посівах ріпаку з розширеним вікном застосування і додатковою ґрунтовою активністю.

27.05.2024

ДСВ в Україні представить ринку 9 нових продуктів: 4 гібриди озимого ріпаку, 3 сорти озимої пшениці і 2 сорти озимого ячменю. За останні роки це найбільша кількість новинок, які компанія одночасно виводить на ринок в сезоні озимих культур.

16.05.2024

В 2024 році міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience пропонує українським сільгоспвиробникам збалансовану лінійку насіння озимого ріпаку передової генетики бренду Pioneer®, яка дозволяє отримати гарні врожаї, враховуючи природно-кліматичні умови та потреби фермерів. У 2024/2025 році асортимент насіння цієї олійної культури включатиме 8 гібридів різного терміну достигання та для різних технологій вирощування.