«Нікерсон-Цваан» змінює назву та презентує новий бренд: «Хазера»

«Нікерсон-Цваан» (Nickerson-Zwaan) змінює назву та презентує новий бренд, «Хазера» (Hazera), спільно з компанією-партнером, «Хазера Генетикс» (Hazera Genetics). Організаційна структура, включаючи керівництво, відділи по роботі з клієнтами, з продажу, досліджень та розвитку залишаються незмінними.

У новому бренді, «Хазера», втілився значний та швидкий розвиток компанії по всьому світу з того моменту як «Нікерсон-Цваан» та «Хазера Генетикс» були об’єднані  у 2008 році материнською компанією – групою «Лімагрейн» (Limagrain Group).  Така зміна відображає потребу ведення бізнесу під одним ім’ям та визначення однієї компанії.  «Хазера» – це комбінація та поєднання знань, досвіду, традицій та професіоналізму як «Нікерсон-Цваан», так і «Хазера Генетикс».

Така уніфікація ставить компанію «Хазера» на ряду з головними гравцями глобальної індустрії насіння овочевих культур, завдяки глобальній присутності, багатому та вдосконаленому асортименту продукції та прагненню до постійного зростання. 

Рамі Дар, генеральний директор компанії «Хазера»:
– Брендинг обох компаній під одним  міжнародним ім’ям «Хазера» відображає нашу спільну успішну діяльність, яка постійно розширюється та розвивається, базуючись на революційних інноваціях, високоякісних стандартах  та міжнародному рівні сервісу. Завдяки новій назві ми хочемо підкреслити технічний процес компанії  так само, як професіоналізм та відданість нашим клієнтам.

Шин Сергій, генеральний директор компанії «Хазера Україна»,
– Змінюючи назву компанії, ми залишаємось у тому самому складі, за тією ж адресою, і продовжуємо працювати в тісному контакті з місцевим ринком. Для «Нікерсон-Цваан Україна» клієнт завжди був у центрі уваги: чи це стосувалося продажів, чи сервісу, чи розвитку продуктів. Як і раніше, наша діяльність та комерційна стратегія буде спрямована на наших клієнтів та партнерів. Завдяки відданості працівників та міцному співробітництву ми прагнемо до зростання разом з нашими клієнтами.

Серпень 2014
«Хазера» є підрозділом  міжнародної корпорації «Лімагрейн», що базується у Франції. Хазера – це одна з провідних міжнародних компанії з селекції та розвитку сортів і гібридів овочевих культур, а також з вирощування, виробництва та реалізації насіння овочевих культур. Основними видами діяльності є розвинені наукові дослідження і розробки, маркетинг по всьому світу і професіоналізм в аграрно-технічній підтримці. Компанія є активною вже більше 70 років і постійно розробляє нові продукти для задоволення потреб світового ринку. Її продукція продається через 12 дочірніх компаній, а також дистриб'юторів на більш ніж 100 ринках по всьому світу.

«Лімагрейн» є міжнародним сільськогосподарським кооперативом, що базується у Франції, та спеціалізується на насінні польових, овочевих культур і зернових продуктів. Заснована і керується фермерами. «Лімагрейн» є четвертою за величиною насіннєвою компанією у світі і другою за величиною по виробництву насіння овочевих культур, з річним обсягом продажів майже 2 млрд євро. Група «Лімагрейн» географічно присутня у більше ніж 41 країні, і нараховує понад 8600 співробітників, близько 20% (понад 1750) з яких  працюють в галузі досліджень.